Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν 14χρονο μέσα στις τουαλέτες του σχολείο του και έριξαν μπουνιά και στην μητέρα του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το bullying που ζει ένας 14χρονος από τους συμμαθητές του στο 1ο Γυμνάσιο Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε ο πατέρας του παιδιού, προκαλώντας τρόμο για την βαρβαρότητα που μπορεί να δείξουν τα ανήλικα παιδιά.

Ο αγανακτισμένος πατέρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Status FM» και αποκάλυψε πως ο γιος του πέφτει θύμα bullying από όταν πήγαινε Δημοτικό.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό που τάραξε ακόμη περισσότερο την οικογένεια του μαθητή, έγινε πριν από λίγο διάστημα, όταν το θύμα δέχθηκε επίθεση από δύο 14χρονους και έναν 15χρονο μέσα στις τουαλέτες του σχολείου.

«Ο ένας κρατούσε την πόρτα, ο δεύτερος βιντεοσκοπούσε και ο τρίτος κρατούσε τσίλιες», κατήγγειλε.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης δεν τελειώνει εκεί, μιας και όπως δήλωσε ο ίδιος, η μητέρα του γιου του δέχθηκε μπουνιά από μαθήτρια την περασμένη Παρασκευή ενώ οι συμμαθητές του 14χρονου τον αποκαλούσαν «ρουφιάνο και μπατσόφιλο».

Αν και οι γονείς έκαναν καταγγελία για τα περιστατικά, το σχολείο και η διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τους απέβαλαν χωρίς να τους διαγράψουν από το συγκεκριμένο σχολείο.

«Πήραν αποβολή αλλά δεν άλλαξαν σχολικό περιβάλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας δήλωσε πως τρέμει μην προκύψει κάποια βεντέτα σε βάρος του παιδιού του καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να κινηθεί νομικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χανταϊός: Ιατρικό ανακοινωθέν από το «Αττικόν» για τον 70χρονο που επέβαινε στο κρουαζιερόπλοιο – Είναι ασυμπτωματικός
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η απομόνωση εφαρμόζεται αποκλειστικά στο πλαίσιο επιτήρησης και πρόληψης, χωρίς να υπάρχει επιβεβαιωμένη λοίμωξη ή ένδειξη ενεργού νόσου
Το ασθενοφόρο που μετέφερε τον 70χρονο στο Αττικόν
Ηράκλειο: «Ο μπαμπάς άνοιξε την πόρτα και πέταξε τη μαμά» – Η περιγραφή του παιδιού της 28χρονης
Συγκλονίζει η μητέρα της η οποία περιέγραψε στο newsit.gr όσα της αποκάλυψε ο εγγονός της - «Πονάω, ζαλίζομαι... δεν θυμάμαι» είναι μερικά από τα λιγοστά λόγια που βγαίνουν από το στόμα της 28χρονης
Το ζευγάρι στο Ηράκλειο 6