Ελλάδα

Ηράκλειο: 67 μετανάστες διασώθηκαν από φορτηγό πλοίο νότια της Κρήτης

Έρευνες του Λιμενικού για αλλοδαπό που έπεσε από φουσκωτό στη θάλασσα, βόρεια των Οινουσσών

Σε χώρο προσωρινής φιλοξενίας στο Ηράκλειο μεταφέρονται 67 μετανάστες που εντοπίστηκαν το Σάββατο (04.01.2025) σε θαλάσσια περιοχή 24 ναυτικά μίλια νότια της Κρήτης.

Πρόκειται για 67 μετανάστες που εντοπίστηκαν από φορτηγό πλοίο, το οποίο τους περισυνέλεξε και τους μετέφερε στους Καλούς Λιμένες του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο.

Από τους Καλούς Λιμένες, οι μετανάστες μεταφέρονται με λεωφορεία σε χώρο προσωρινής φιλοξενίας στο Ηράκλειο.

Νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου, αναφέρθηκε πτώση αλλοδαπού από φουσκωτό στη θάλασσα, βόρεια των Οινουσσών και διεξάγονται έρευνες από ένα ελικόπτερο του Λιμενικού – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη μητέρα του νεκρού παιδιού στο Παλαιό Φάληρο - Τα 3 σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
Η ίδια διώκεται πλέον για ανθρωποκτονία ανηλίκου σε ήρεμη ψυχική κατάσταση - Τραγικές φιγούρες τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας που έγιναν μάρτυρες της απάνθρωπης συμπεριφοράς της μητέρας τους
Η μητέρα της 3χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Παλαιό Φάληρο 5