Ελλάδα

ΔΕΔΔΗΕ: Δεν θα γίνουν λόγω καύσωνα οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Σε πλήρη επιφυλακή ο μηχανισμός του ΔΕΔΔΗΕ

Να επιβαρυνθούν όσο λιγότερο γίνεται εργαζόμενοι αλλά και καταναλωτές επιδιώκει η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ και για τον λόγο αυτό σε όλη την διάρκεια  του καύσωνα που θα επικρατήσει στη χώρα μας, ο ΔΕΔΔΗΕ δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει καμία προγραμματισμένη εργασία για τη συντήρηση του Δικτύου.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Διαχειριστής το σύνολο του τεχνικού προσωπικού και των συνεργαζόμενων εργολαβικών εταιριών, βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή και ετοιμότητα προκειμένου να επέμβει άμεσα σε τυχόν βλάβες που θα προκληθούν στο Δίκτυο από τις ακραίες καιρικές συνθήκες του καύσωνα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Συνελήφθη ο 23χρονος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με θύμα τον 20χρονο στην Καλαμαριά – Άλλαξε την αρχική κατάθεσή του
Νωρίτερα, ο 23χρονος παραδόθηκε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές, που τον αναζητούσαν για την δολοφονία του 20χρονου το βράδυ της Πέμπτης (12.03.2026) στην Καλαμαριά
Καλαμαριά
6
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Στην Κηφισίας «κόκκινα» είναι και τα δύο ρεύματα, ενώ η κίνηση συνεχίζεται ως και το κέντρο της Αθήνας σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, Ακαδημίας αλλά και Συγγρού
κίνηση