Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

100 χρόνια ΑΕΚ: Από το κανάλι της Ένωσης στο Youtube θα μεταδοθεί η μεγάλη γιορτή

100 χρόνια ΑΕΚ: Από το κανάλι της Ένωσης στο Youtube θα μεταδοθεί η μεγάλη γιορτή

Η ΑΕΚ συμπληρώνει ένα αιώνα ζωής και στις 13 Απριλίου 2024 και έχει ετοιμάσει μια γιορτή για τους φίλους της στην OPAP ARENA, η οποία όμως -σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει- δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Το απόγευμα του Σαββάτου (13.08.2024) θα πραγματοποιηθεί στην OPAP Arena η γιορτή της ΑΕΚ, για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ζωής του συλλόγου.

Οι φίλοι της Ένωσης που δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια (τα εισιτήρια έχουν μεγάλη ζήτηση, με τους κατόχους διαρκείας να έχουν προτεραιότητα) θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εορταστική εκδήλωση ζωντανά από το κανάλι της ΑΕΚ στο Youtube.

Θυμίζουμε ότι η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ετοιμάζει μια πολύ μεγάλη γιορτή το Σάββατο, που θα κορυφωθεί με την ανύψωση του αερόστατου των 100 Χρόνων της ΑΕΚ, μέσα από το γήπεδο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει υπάρξει, η απογείωση του αερόστατου “… είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσα από την OPAP Arena, της οποίας θύρες θα ανοίξουν για τον συγκεκριμένο σκοπό στις 16.30”.

Οι επίσημοι εορτασμοί της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον έναν αιώνα ιστορίας του συλλόγου έχουν επετειακό σήμα, αλλά και το σλόγκαν: 100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις