Παναθηναϊκός: “Έδεσε” κι Εμμανουηλίδη!

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Στα “πράσινα” μέχρι το 2022 ο νεαρός άσος.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μέχρι το 2022 θα παραμείνει ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Η “πράσινη” ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον νεαρό άσο, ο οποίος είχε αρκετές συμμετοχές την περασμένη σεζόν.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Δημήτρη Εμμανουηλίδη έως τον Ιούνιο του 2022.

Πριν καν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας του ο Εμμανουηλίδης έχει αναδείξει το ταλέντο του, καταγράφοντας συμμετοχές στην πρώτη ομάδα από πρόπερσι.

«Αυτό το συμβόλαιο με γεμίζει χαρά και περηφάνια γιατί στον Παναθηναϊκό με στηρίζουν και με εμπιστεύονται. Αποτελεί μια δικαίωση για τους κόπους μου αυτά τα 2,5 χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα. Μου δίνει αυτοπεποίθηση και περισσότερη ψυχολογική δύναμη να συνεχίσω την προσπάθειά μου να βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από τη δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Ήθελα να μείνω γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο οποίος «τρέχει» ένα project που βοηθάει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη μέσα από την προσπάθειά μου και εκεί θα επικεντρωθώ από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ την οικογένεια και τα δικά μου πρόσωπα για όλη τη στήριξη που μου παρέχουν, αλλά και τους κ.κ. Νταμπίζα, Δώνη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν», δήλωσε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις