Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

AEK, Άρης, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διεκδικούν την κούπα της Super League Κ17 στο γήπεδο του Novasports

AEK, Άρης, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διεκδικούν την κούπα της Super League Κ17 στο γήπεδο του Novasports

Την τελική φάση του πρωταθλήματος Super League K17 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συνδρομητές της NOVA.

Από αύριο, Πέμπτη 8 Ιουνίου έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου, το Novasports θα καλύψει μέσα από το Novasports Prime αλλά και το YouTube κανάλι όσα συμβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με AEK, Άρη, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να διεκδικούν την «κούπα» της Super League Κ17.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου θα διεξαχθούν στις 17:00 ο Α’ ημιτελικός Άρης – Ολυμπιακός και στις 20:00 ο Β΄ ημιτελικός ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και οι ομάδες που θα προκριθούν θα κοντραριστούν την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 17:00 στον τελικό με έπαθλο τον τίτλο του πρωταθλητή.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στο τέλος της κανονικής διάρκειας των ημιτελικών, θα διεξάγεται κατευθείαν η διαδικασία των πέναλτι. Στον τελικό -εάν χρειαστεί- θα υπάρξει και παράταση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής στο Novasports:

Πέμπτη 8 Ιουνίου

17:00 Super League K17 Α’ Ημιτελικός Άρης – Ολυμπιακός Novasports Prime και στο YouTube κανάλι του Novasports σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου

20:00 Super League K17 Β’ Ημιτελικός ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Novasports Prime και στο YouTube κανάλι του Novasports σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου

Κυριακή 11 Ιουνίου

17:00 Super League K17 – Τελικός Novasports Prime και στο YouTube κανάλι του Novasports σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις