Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

AEK: «Κλείνουν» Τζαβέλλας και Εντσάμ – «Παλεύει» για Αραούχο

AEK: «Κλείνουν» Τζαβέλλας και Εντσάμ – «Παλεύει» για Αραούχο
ΦΩΤΟ Intime

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα βρίσκεται η ΑΕΚ, ενώ παράλληλα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Εντσάμ και παλεύει την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο.

Στην Αθήνα ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να υπογράψει στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την Αλάνιασπορ στην οποία ανήκει ο διεθνής αμυντικός, προκειμένου να ρίξει τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη από τις 400.000 ευρώ όπου βρίσκεται τώρα.Η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει μάλιστα πως ακόμα αν δεν κάνουν πίσω οι Τούρκοι, δεν αποκλείεται η Ένωση να καταβάλλει τελικά το ποσό και να κλείσει την υπόθεση το συντομότερο δυνατό.

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ είναι σε επικοινωνία με την Λας Πάλμας, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να τελειώνει το ζήτημα της απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος επιθυμεί την επιστροφή του στην Ένωση. Συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής, αλλά φαίνεται πως στην ΑΕΚ δεν έχουν καμία διάθεση να τραβήξει πάλι το ζήτημα ως το τέλος Αυγούστου.

Τέλος σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ, ο Γάλλος χαφ φέρεται να έχει συμφωνήσει για μακροχρόνιο συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» και τώρα απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την συμφωνία των δύο πλευρών, αν και ακόμα δεν έχει μείνει ελεύθερος ο παίκτης από την Σέλτικ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις