Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

AEK – ΠΑΟΚ: Επαναλαμβάνεται το ματς,δεκτή η ένσταση του «Δικεφάλου του Βορρά»

AEK – ΠΑΟΚ: Επαναλαμβάνεται το ματς,δεκτή η ένσταση του «Δικεφάλου του Βορρά»

Την επανάληψη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Basket League διέταξε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ κάνοντας δεκτή -εν μέρει- την ένσταση των «ασπρόμαυρων».

Ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε για την ένσταση που κατέθεσε κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική της Basket League αι έτσι αυτή θα οριστεί ξανά και θα διεξαχθεί από την αρχή!

Ο ΑΘλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ δέχθηκε μέρος των επιχειρημάτων των Θεσσαλονικιών, οι οποίοι θυμίζουμε πως είχαν ηττηθεί με 85-84 στο εν λόγω ματς. Η διπλή ένσταση που είχαν καταθέσει αφορούσε αφενός φάουλ του Νίκου Ζήση στο τρίποντο του Ζερμέιν Λοβ, στα 2’’ πριν τη λήξη και αφετέρου το γεγονός πως οι διαιτητές δεν είδαν το instant replay, προκειμένου να ορίσουν ακριβώς τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

«Δέχεται εν μέρει την ένσταση της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ).Διατάσσει την ολική επανάληψη του αγώνα της 6ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) – ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 16-02-2020».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις