Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

AEK: Τελειώνει μέσα στην ημέρα η μετεγγραφή Βράνιες – «Τσεκάρεται» ο Ντάσα

AEK: Τελειώνει μέσα στην ημέρα η μετεγγραφή Βράνιες – «Τσεκάρεται» ο Ντάσα
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα (19/7) την μετεγγραφή του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση και να ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα. Τον Έλι Ντάσα φέρονται να εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι» για το δεξί άκρο της άμυνας.

Παίκτης της ΑΕΚ και με την… βούλα γίνεται σήμερα (19/7) ο Όγκνιεν Βράνιες, που επιστρέφει στην Ένωση με την οποία θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ. Ο Βόσνιος στόπερ αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Conference League.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτηση του Έλι Ντάσα. Ο δεξιός μπακ τις Φίτεσε, που είναι 37 φορές διεθνής με την εθνικής ομάδας του Ισραήλ, αρνήθηκε να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με την ολλανδική ομάδα και παρ’ότι το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι του 2022, είναι πολύ πιθανόν να τεθεί υπό παραχώρηση, με την Λέγκια Βαρσοβίας να εξετάζει επίσης την περίπτωσή του. 

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» ο Ισραηλινός δεξιός αμυντικός, αρέσει πολύ στους ιθύνοντες της Ένωσης, οι οποίοι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του Μίλος Μαλένοβιτς. Ο Ντάσα που είναι 28 ετών, την σεζόν που πέρασε κατέγραψε στο στο ολλανδικό πρωτάθλημα 6 ασίστ σε 33 αγώνες με την Φίτεσε.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις