Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Αγοράζει τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μία ερώτηση του Γιάννη Αλαφούζου προς τον Γιώργο Στάμο για την πιθανότητα εμφάνισης 8 εκατομμυρίων ευρώ, δημιούργησε διάφορα σενάρια για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό.

Φωτιές άναψε στο ΔΣ της ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος, με μία ερώτηση που απεύθυνε σε ένα σημείο της συνεδρίασης προς τον οικονομικό διευθυντή, Γιώργο Στάμο.

“Αν κάποιος θέλει να βάλει 8-10 εκατομμύρια ευρώ, πως μπορεί να εξασφαλίσει το 51%;” ρώτησε ο πρόεδρος και αρκετοί το συνέδεσαν με την προοπτική να καλύψει το ποσό ο ίδιος ή άλλοι επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν θέλουν να εμπλακούν μέσω της Συμμαχίας.

Ο Στάμος απάντησε ότι με την τιμή της μετοχής περίπου στο 1,5 ευρώ, ο υποτιθέμενος ενδιαφερόμενος θα αποκτούσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και παράλληλα, η ΠΣ θα διατηρούσε ένα σημαντικό ποσοστό και θα συνέχιζε την παρουσία της.

Η εφημερίδα Goal υποστηρίζει ότι ο Αλαφούζος εξετάζει την προοπτική να χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ μέσω τρίτης εταιρίας, ώστε να μην φανεί αυτός ως μεγαλομέτοχος. Επιθυμεί δηλαδή, να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και ταυτόχρονα να διατηρήσει ζωντανό το πλάνο της λαϊκής βάσης.

Φυσικά, υπάρχει πάντα το σενάριο της εμφάνισης ανθρώπων, οι οποίοι θα καλύψουν την επικείμενη ΑΜΚ της ΠΑΕ, εφόσον προκηρυχθεί ανοιχτή για όλους ώστε να καταστούν οι κύριοι μέτοχοι. Μάλιστα, στο ΔΣ ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Παναγόπουλος φέρεται να τόνισε ότι “υπάρχουν Παναθηναϊκοί που θέλουν να βάλουν λεφτά. Είμαστε κοντά σε ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ”.

Πάντως, εξίσου σοβαρή είναι η πιθανότητα η ερώτηση του Αλαφούζου προς τον Στάμο να ήταν μία… άσκηση επί χάρτου και τίποτα περισσότερο. Δηλαδή, ο πρόεδρος να συζήτησε με τον οικονομικό διευθυντή μία υπόθεση εργασίας προκειμένου να λύσει τις απορίες ορισμένων μελών.

Φάμπρι: Να πολεμήσουμε μέχρι θανάτου!

Συνεδρίαση…εξπρές στον Παναθηναϊκό – Αλαφούζος: Κανένα θέμα μη αδειοδότησης!

Δύσκολο να προλάβει την ΑΕΚ ο Σο

Παναθηναϊκός: Πιο κοντά η επιστροφή στην Λεωφόρο

Νέα προβλήματα στον Παναθηναϊκό ενόψει ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε