Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ακούστε τους διαλόγους στον “πόλεμο αιωνίων” στην ΚΕΔ! Ηχητικό ντοκουμέντο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τρομεροί διάλογοι από τους εκπρόσωπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην κλήρωση των διαιτητών του τρίτου τελικού της Α1 μπάσκετ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τους τόνους. Ακούστε τους διαλόγους και δείτε τις χθεσινές “πολεμικές” ανακοινώσεις των δύο ΚΑΕ.

Ακούστε το ηχητικό από την κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Γιώργο Σκινδήλια:

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε, μαζί με τον αντιπρόεδρο Μάνο Παπαδόπουλο, το “παρών” στην κλήρωση των διαιτητών για τον τρίτο και τέταρτο τελικό (αν χρειαστεί) και διέψευσε ότι μαζί με τρεις οπαδούς του Παναθηναϊκού εισέβαλε στα αποδυτήρια και επιτέθηκε φραστικά στον Γιάννη Φούφη, χαρακτηρίζοντας ψευδές το φύλλο αγώνα.

Αρχικά είχε πάρει το λόγο ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, ο οποίος επιτέθηκε στην ΚΕΔ για το γεγονός, όπως υποστήριξε, ότι “ο Παναθηναϊκός δημιούργησε κλίμα τρομοκρατίας στα αποδυτήρια των διαιτητών και εσείς κάνετε σαν να μην έχει γίνει τίποτα”.

Και συνέχισε λέγοντας: “Πρέπει να παραιτηθείτε όλοι, γιατί δεν προστατεύετε τους διαιτητές, ούτε καταδικάζετε όσα έχουν γίνει. Είστε συνεργοί! Επίσης δεν γίνετε η ΚΕΔ να αλλάζει κατά το δοκούν τον τρόπο κλήρωσης των διαιτητών και να βάζει πρώτους όποιους θέλει. Ούτε είναι δυνατόν να βάζει σε τελικούς άπειρους διαιτητές, όπως ο κ. Παναγιώτου, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί”.

Το λόγο πήρε κατόπιν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σημειώνοντας: “Κατανοώ την πίεση και τη θολούρα που μπορεί να αισθάνονται οι διαιτητές, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει σπιλώνονται άνθρωποι. Υπάρχει έκθεση του ΟΑΚΑ, της αστυνομίας, του εισαγγελέα και σε καμία δεν αναφέρονται όλα αυτά που ψευδώς γράφτηκαν στις εφημερίδες και έχουν γίνει σημαία από τον Ολυμπιακό. Αποδείχθηκε από τις εκθέσεις ότι δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν μπορεί ο κάθε Φούφης να σπιλώνει υπολήψεις. Κατανοώ την ένταση των διαιτητών και γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρχει κάποιος αρμόδιος μαζί τους για να καταγράφει το τι ακριβώς γίνεται”.

Τόνισε επίσης αναφερόμενος στην ανακοίνωση των Αγγελόπουλων, τους οποίους χαρακτήρισε γραφικούς, ότι “η κόντρα είναι πλέον προσωπική, παρότι εμείς την κρατήσαμε στις τέσσερις γραμμές, και θα δείτε τώρα πώς θα χορέψετε. Ντροπή στους Αγγελόπουλους που δεν έχουν μάθει τρόπους από το σπίτι τους”.

Από τον Ολυμπιακό απάντησαν ότι “δεν δεχόμαστε απειλές, να τις κάνετε εκεί που σας παίρνει, στους διαιτητές. Έπρεπε να σας είχαν μαζέψει από καιρό”, ενώ υποστήριξαν μεταξύ άλλων ότι η επίκληση της έκθεσης του ΟΑΚΑ αντιστοιχεί στη μαρτυρία θυρωρού, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να τοποθετείται καλώντας τους “ερυθρόλευκους” να επιλέξουν τους διαιτητές που θέλουν να τους σφυρίζουν.

Σε όλα τα παραπάνω απάντησε εκ μέρους της ΚΕΔ ο Στέλιος Συμεωνίδης λέγοντας ότι “δεν βρίσκεστε εδώ για να μας πείτε αν πρέπει να παραιτηθούμε ή όχι. Μπορείτε να το ζητήσετε από τις ανώτερες αρχές, όχι όμως εδώ, γιατί δεν έχετε τη δικαιοδοσία. Εμείς θεωρούμε ότι οι διαιτησίες ήταν καλές στους δυο αγώνες και αν έχετε παράπονα, μπορείτε να κάνετε μια κοινή συνέντευξη Τύπου. για να τα διατυπώσετε όλοι μαζί. Αν κάποιοι άλλοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, δεν φταίμε εμείς. Εμείς πάντα είμαστε το εύκολο θύμα. Όποιος χάσει φταίνε οι διαιτητές. Έγινε λάθος στο καλάθι του Χάινς, αλλά μέχρι εκεί. Για εμένα όλοι οι διαιτητές είναι ίδιοι””.

Τέλος, ο Γιώργος Σκινδήλιας αναρωτήθηκε γιατί δεν μπήκε στην κληρωτίδα ο ρέφερι Σώμος, με τον Στ.Συμεωνίδη ν’ απαντά ότι “λείπει στο εξωτερικό”.

“Εμείς ξέρουμε ότι έφυγε χθες. Γιατί δεν έπαιξε στους δύο πρώτους τελικούς;”, συνέχισε ο αντιπροεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να επεμβαίνει: “Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξέρει πάντα ο Ολυμπιακός πότε έρχονται και πότε φεύγουν οι διαιτητές. Τους παίρνουν τηλέφωνο;”.

Απολογούνται Παναθηναϊκός και Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος: Παραπληροφορούν και συκοφαντούν οι Αγγελόπουλοι

Αγγελόπουλοι: Επιτέλους, μαζέψτε τον Γιαννακόπουλο!

Σπανούλης: Δεν παίζεις μπάσκετ στο ΟΑΚΑ! “Συστάσεις” Διαμαντίδη στον διαιτητή

Κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Το ξέσπασμα του Γιαννακόπουλου μετά την τάπα του Γκιστ (VIDEO)

Η κόντρα Πεδουλάκη – Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου (VIDEO)

Το φύλλο αγώνα “καίει” τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Παράπονα από τον Ολυμπιακό για την διαιτησία

Επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού στον κομισάριο του ντέρμπι!

ΠΑΟ για πρωτάθλημα στο ΣΕΦ! Έκαναν το 2-0 οι “πράσινοι”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε