Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Παράπονα από τον Ολυμπιακό για την διαιτησία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

 Ο τεχνικός του Ολυμπιακού , Γιώργος Μπαρτζώκας και ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων”, Βασίλης Σπανούλης εξέφρασαν τα παράπονα τους για την διαιτησία του δεύτερου τελικού, στο ΟΑΚΑ

 Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» άφησε αιχμές για την αντιμετώπιση της ομάδας του από τους διαιτητές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ενώ κατήγγειλε… άνισες συμπεριφορές προς τους «αιώνιους».

«Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις που δεν χρειάζονται απαντήσεις. Για ποιό λόγο καθυστέρησαν 5 λεπτά στο ημίχρονο οι διαιτητές; Εμείς ξέρουμε τι έγινε. Γιατί άλλαξε ο τρόπος που σφύριζαν; Μετά το Final-4 έχουμε πάρει 10-15 τεχνικές ποινές στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ όλη τη χρονιά στην Ευρωλίγκα δεν πήραμε σχεδόν καμία. Γιατί δεν μέτρησε το καλάθι του Χάινς που ήταν και φάουλ που είναι εμπρόθεσμο; Γιατί η καθυστέρηση των διαιτητών στο ημίχρονο έπαιξε ρόλο στο τρόπο που σφύριζαν; Είναι σημαντικό να τα αναφέρω αυτά όσο σημαντικό είναι να σέβομαι το ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρόταν στο πρώτο ημίχρονο, στην πρώτη αντίδραση που είχαμε εμείς έχουμε τεχνική ποινή κάτι που πρέπει να εξεταστεί από το ελληνικό μπάσκετ», το χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεων του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Έξαλλος ήταν και ο Βασίλης Σπανούλης με τις διαιτητικές αποφάσεις των διαιτητών του δεύτερου τελικού.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης ήταν πολύ εκνευρισμένος και την ώρα που κατευθυνόταν για να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ, μονολόγησε: «Τι μπάσκετ είναι αυτό που παίζουμε εδώ πέρα;»

Διαβάστε ακόμα…

Επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού στον κομισάριο του ντέρμπι!

ΠΑΟ για πρωτάθλημα στο ΣΕΦ! Έκαναν το 2-0 οι “πράσινοι”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε