Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

All Star Game: Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποθέωσε και επέλεξε πρώτο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

All Star Game: Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποθέωσε και επέλεξε πρώτο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Κέβιν Ντουράντ δημιούργησαν τις ομάδες τους για το All Star Game και ο “Βασιλιάς” του NBA επέλεξε πρώτο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, από τον οποίο ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια μία ημέρα νωρίτερα.

Ο ηγέτης των Λος Άντζελες αποθέωσε μάλιστα τον MVP των περσινών τελικών του NBA, κάνοντας λόγο για τον “πιο σκληρά αγωνιζόμενο παίκτη όλων των εποχών στο All Star Game”.

Οι δυο τους θα αγωνιστούν έτσι για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην ίδια ομάδα, μαζί και με τον Στεφ Κάρι, που ήταν η δεύτερη επιλογή του Λεμπρόν Τζέιμς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι αντίθετα αντίπαλος με τον Κρις Μίντλετον, ο οποίος και κατέληξε στην ομάδα του Κέβιν Ντουράντ.

Team Λεμπρόν

Βασικοί: ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Στεφ Κάρι (Γουόριορς), ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Μπουλς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς)

Αναπληρωματικοί: Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Ντάριους Γκάρλαντ (Καβαλίερς), Κρις Πολ (Σανς), Τζίμι Μπάτλερ (Χιτ), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Φρεντ ΒανΒλίτ (Ράπτορς), Τζέιμς Χάρντεν (Σίξερς)

Team Ντουράντ

Βασικοί: Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), Τζα Μοράντ (Γκρίζλις), Άντριου Γουίγκινς (Γουόριορς), Τρέι Γιανγκ (Χοκς)

Αναπληρωματικοί: Ντέβιν Μπούκερ (Σανς), Κάρλ-Άντονι Τάουνς (Τίμπεργουλβς), Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς), Ντετζούντε Μάρεϊ (Σπερς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), ΛαΜέλο Μπολ (Χόρνετς), Ρούντι Γκομπέρ (Τζαζ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις