Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Άλμα πρόκρισης έκανε ο ΟΦΗ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΟΦΗ με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Πανιώνιο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-0 χάρη στα δύο τέρματα που σημείωσαν στο δεύτερο μέρος.

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Πανιώνιος κατάφερε να κλείσει όλους τους χώρους και να μην επιτρέψει στους αντιπάλους να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες. Η σημαντικότερη ήταν αυτή του 31ου λεπτού όταν το πλασέ του Λαμπρόπουλου πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα ο παίκτης του ΟΦΗ τραυματίστηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ήταν πολύ πιο επιθετικός και στο 61′ ο μόνιμος σκόρερ του, Σάκης Παπάζογλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Πριν συνέλθουν οι Νεοσμυρνιώτες ήρθε και το δεύτερο τέρμα. Ο Περογαμβράκης κέρδισε πέναλτι από τον Λαμπρόπουλο και ο Κάλαϊτζιτς το μετέτρεψε σε γκολ.

Ο Πανιώνιος αναζήτησε το γκολ που θα του έδινε πολλές ελπίδες πρόκρισης όμως δεν δημιούργησε απειλητικές στιγμές στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Σίσιτς έκανε το ντεμπούτο του με τους Κρητικούς μπαίνοντας ως αλλαγή στο 76′.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπούρμπος (46′ Στάθης), Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (36′ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης (76′ Σίσιτς), Παπάζογλου

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρντι, Παναγιωτούδης (59′ Ντούνης), Μητρόπουλος, Κολοβός, Αραβίδης, Λάσνικ (56′ Ντούνης), Γιάννου (84′ Σταυροθανασόπουλος)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε