Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Ρουγκάλα η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ανακοίνωσε Ρουγκάλα η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Τον δανεισμό, με οψιόν αφοράς, του Κώστα Ρουγκάλα από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Διαβάστε τι δήλωσε ο 21χρονος αμυντικός που θα αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του έκανε ο Κώστας Ρουγκάλας. Ο 21χρονος στόπερ πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης για έναν χρόνο, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα στη συμφωνία προβλέπεται οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ο Ρουγκάλας θα αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα των Μαδριλένων.

Λίγο μετά τις υπογραφές ο Ρουγκάλας δήλωσε:

«Πρόκειται για μία μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα. Είμαι από τους παίκτες που τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι. Έχω μεγάλο κίνητρο να αγωνιστώ στην ομάδα που έχει εκατομμύρια οπαδούς. Η Ατλέτικο έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια και συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης των τελευταίων ετών. Και η ανάπτυξή της συνεχίζεται. Θέλω να κάνω μία καλή σεζόν με την ομάδα, να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση, ενώ ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες».

Μεγάλο… βήμα! Πάει στην Ατλέτικο ο Ρουγκάλας

Ολυμπιακός: Ο επιθετικός και η… μεγάλη επιστροφή Βαλβέρδε

Ολυμπιακός: Χωρίς Μανωλά, Χολέμπας κόντρα στην Μπιλμπάο

Σενάριο για Ολυμπιακό και Μπέντνερ

Μίτσελ και Βαλβέρδε για το φιλικό Ολυμπιακός – Μπιλμπάο (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε