Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Αναστασίου στους παίκτες: “Από εμάς εξαρτάται”

ΦΩΤΟ newsports
ΦΩΤΟ newsports

Την βεβαιότητα πως αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρουσιαστούν όπως πρέπει θα κατακτήσουν το κυπέλλου εξέφρασε μιλώντας τους την Πέμπτη ο Γιάννης Αναστασίου.

Σε ρυθμούς κυπέλλου κινούνται όλοι στον Παναθηναϊκό και το… μενού της Πέμπτης είχε και ομιλία του Αναστασίου στους ποδοσφαιριστές. Ο Έλληνας τεχνικός που έχει δείξει και βίντεο με αγώνες του ΠΑΟΚ στους παίκτες του στέκεται στις αλλαγές που έχουν προκύψει στον “δικέφαλο” μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο πιστεύει απόλυτα στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του.

«Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα του τελικού. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, έχουμε τα τρεξίματα, που μπορούμε να έχουμε και αποφύγουμε έστω και το ένα λάθος εμείς θα κερδίσουμε το παιχνίδι», τους ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες, που θα κάνουμε. Πρέπει να τους κόψουμε στη μέση. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση στα στημένα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός με τους Βίτορ, Ινσαουράλδε και ας λείπουν Αθανασιάδης και Κατσουράνης. Πρέπει να υπάρχει σωστή συνεννόηση και να μην χάνετε τα μαρκαρίσματα».

Όσον αφορά στα πλάνα του για την ενδεκάδα, η επικρατέστερη είναι αυτή: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ, Πέτριτς, Μπεργκ.

Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος ο Αμπέντ


Από 420 εισιτήρια επιπλέον σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωριστή ταυτότητα και μεγαλείο!

Κύπελλο: “Αμόκ” για τα εισιτήρια του τελικού (VIDEO)

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε