Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Από 420 εισιτήρια επιπλέον σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ newsports
ΦΩΤΟ newsports

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και παρουσία των Ζήση Βρύζα και Γιάννη Αλαφούζου έγινε την Τετάρτη στο Υπουργείο Πολιτισμού η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού, Πάνου Παναγιωτόπουλου και εκπροσώπων της αστυνομίας, οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έδωσαν το καλό παράδειγμα ενόψει του σαββατιάτικου τελικού.

«Είμαστε αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε», τόνισαν οι πρόεδροι των δύο ΠΑΕ, που κατάφεραν να εξασφαλίσουν από 420 εισιτήρια επιπλέον για τον μεγάλο τελικό. Έτσι κάθε ομάδα θα έχει την υποστήριξη 21.720 φιλάθλων της.

Όσον αφορά στα μέτρα ασφαλείας κυρίαρχο θέμα είναι η έλευση των οπαδών στο ΟΑΚΑ. Αποφασίστηκε να υπάρχουν ανά νομό δυνάμεις ασφαλείας και ΜΑΤ προκειμένου να μην υπάρξουν παρατράγουδα κατά τη μετάβαση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, ενώ δεν θα γίνει προσυγκέντρωση των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» στο σύνδεσμο της οδού Πειραιώς.

Παράλληλα, θα υπάρξουν εκεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας από το βράδυ της Παρασκευής, ενώ τόσο ο Ζήσης Βρύζας όσο και ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθούν με τους οργανωμένους οπαδούς και θα τους ζητήσουν να μην συμβεί το παραμικρό.

Σε ό,τι αφορά τους φίλους των δύο ομάδων από την επαρχία, αυτοι του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν στις Αφίδνες, ενώ του Παναθηναϊκού στην Ελευσίνα.

Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωριστή ταυτότητα και μεγαλείο!

Κύπελλο: “Αμόκ” για τα εισιτήρια του τελικού (VIDEO)

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε