Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Αναχώρησε για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ – Μπόλονι: Ελπίζω να κάνουμε σύντομα δύο μετεγγραφές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του δικεφάλου του βορρά θα διεξαχθεί στο Άρνεμ της Ολλαδνίας και ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε τη σημασία που θα έχουν οι επόμενες ημέρες ενώ αναφέρθηκε και στις μετεγγραφές που θα ήθελε να κάνει η ομάδα του.

Και ξανά Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ

Λίγο πριν αναζωρήση η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για την πρώτη επαφή που είχε με τους παίκτες και τους φιλάθλους:

“Η πρώτη εβδομάδα ήταν πιο δύσκολη κατ’ αρχήν για μένα, γιατί έπρεπε να προσαρμοστώ γρήγορα, να μάθω τους παίκτες και την νοοτροπία.
Η πρώτη επαφή είναι η πιο σημαντική σε μια ομάδα. Στο διάστημα που είμαι στην Θεσσαλονίκη είδα ότι υπάρχουν δύο γκρουπ παικτών, οι έμπειροι και οι πολύ νέοι. Πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή για να συνδυάσουμε αυτά τα δύο γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Ελπίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δυο παίκτες μαζί μας, θα κάνουμε μια δύο μεταγραφές, το σημαντικό, όμως, δεν είναι αυτό, το σημαντικό είναι να δουλέψουμε με τους υπάρχοντες παίκτες όσο περισσότερο γίνεται.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ήταν πολύ σημαντική η παρουσία τους στην πρώτη προπόνηση και στην Σουρωτή στο φιλικό με τον Ιπποκράτη. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, ενδεχομένως να μην τους δούμε στην Ολλανδία, αλλά θα τους περιμένουμε και πάλι κοντά μας όταν επιστρέψουμε στην Ελλάδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε