Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Ανεβασμένος ο Ολυμπιακός πήρε το “Χ” από τη Βέρντερ

Οι ερυθρόλευκοι στο πιο δύσκολο φιλικό τους μέχρι τώρα έδειξαν σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι τους αλλά και πάλι προβλημάτισαν στην επίθεση. Ο Μοντέστο το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος του ματς.

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Νινιάδης

Ολυμπιακός: Δεν θα γίνει μετεγγραφή μέχρι τις 4 Αυγούστου

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε αυτή τη φορά να αφήσει περισσότερη ώρα την ίδια ομάδα και να μην κάνει 11 αλλαγές στο ημίχρονο, θέλοντας προφανώς να δει πράγματα από τους 11 που ξεκίνησαν το ματς.

Μετά το πρωτο τέταρτο, ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Πάντως απέναντι σε μία έτοιμη ομάδα, μιας και η Βέρντερ ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τις επίσημες υποχρεώσεις της, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι τουλάχιστον στο κέντρο είχαν καλές αλληλοκαλύψης και τρεξίματα.

Στο δεύτερο μέρος η Βέρντερ απείλησε περισσότερο την εστία του Κοστάντσο και κατάφερε να σκοράρει με τον πιο επικίνδυνο παίκτη της τον Ρόζενμπεργκ στο 58′, μετά από λάθος του Μαρκάνο.

Μετά το 60′ ο Βαλβέρδε έκανε αλλαγές και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με τον Χαβίτο και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση μετά από στημένη μπάλα. Ο Μοντέστο βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάνσο, Μανιάτης (59’ Γκαλίτσιος), Χολέμπας, Μέλμπεργκ (59’ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Μαρκάνο (73’ Φετφατζίδης), Γκρμπιτς (59’ Μιραλάς), Ριέρα (61’ Κάταϊ), Ουρτάδο (73’ Σουμπίνιο), Ιμπαγάσα (59’ Χαβίτο), Φουστέρ (73’ Παπάζογλου), Τζεμπούρ (59’ Μοντέστο).

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βίζε, Μπορόβσκι, Φριτς, Μαρίν, Ρόζενμπεργκ, Σμιτς, Χουντ, Παπασταθόπουλος, Βολφ, Τάι, Μπάργκφρεντε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε