Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Αποκλειστικές εικόνες από τους βανδαλισμούς στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Δείτε τις φθορές που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης από “αγνώστους”, λίγες ώρες πριν τον αγώνα μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Skoda Ξάνθη. Τι δήλωσε στο NewsIt ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Πανιώνιου.H αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά…

Ενώ Παναθηναϊκός και Ξάνθη ετοιμάζονται να παίξουν απόψε στη Νέα Σμύρνη αγώνα μπαράζ, άγνωστοι, προκάλεσαν δολιοφθορές στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να μην γίνει εκεί το μπαράζ!

Παρά την ύπαρξη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, τόσο στον περιβάλλοντα χώρο, όσο και μέσα στο γήπεδο (υπήρχε περιπολικό στο ταρτάν του γηπέδου) κάποιοι κατάφεραν να εισβάλουν στο γήπεδο και να προκαλέσουν ζημιές, πετώντας μπογιές, καρφιά και διάφορα άλλα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο!

Δείτε αποκλειστικές εικόνες από το NewsIt, στις οποίες φαίνονται οι μπογιές που έριξαν οι άγνωστοι (τα καρφιά είχαν ήδη μαζευτεί).

ΦΩΤΟ NewsIt

ΦΩΤΟ NewsIt

Να θυμίσουμε πως το ίδιο είχε συμβεί και πριν από τρία χρόνια, όταν η ΑΕΚ είχε δηλώσει ως έδρα, για το ματς των προκριματικών του Europa League με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, τη Νέα Σμύρνη και μετά την… επίθεση των βαρβάρων, αναγκάστηκε να παίξει στο Καραϊσκάκη.

ΦΩΤΟ NewsIt

Αποκλειστικές δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Μπιτσικώκος, που τόνισε πως ο αγώνας θα μπορέσει να γίνει κανονικά, ενώ ευχήθηκε να μην υπάρξουν άλλα παρατράγουδα…

Παρόλα, αυτά εξέφρασε την απορία του γιατί υπάρχει εμμονή να χρησιμοποιηθεί η έδρα των “κυανέρυθρων”, αφού υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις στη Νέα Σμύρνη

Πάντως, το Παναθηναϊκός – Ξάνθη αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά στη Νέα Σμύρνη, καθώς οι ζημιές επιδιορθώνονται, ενώ αργότερα αναμένεται και ανακοίνωση της Λίγκας για το θέμα.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης λαγάνης

Διαβάστε ακόμα…

Ζημιές ενόψει μπαράζ στη Ν. Σμύρνη και… κίνδυνος αναβολής!

Πάνοπλη στο μπαράζ η Ξάνθη

Με Σισοκό και Φιγκερόα στο μπαράζ ο Παναθηναϊκός

Δεν κάνει… πίσω η Σούπερ Λίγκα για το μπαράζ!

Οι “Πάνθηρες” έστειλαν… μήνυμα στη Λίγκα για το μπαράζ

Πάνθηρες: Το μπαράζ δεν θα γίνει στη Νέα Σμύρνη

Superleague: Το πλήρες πρόγραμμα των πλέι-οφ

6.000 εισιτήρια παρέλαβε ο Παναθηναϊκός για το μπαράζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε