Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ασπρόμαυρος… διάβολος – Ο Κάρολ σταμάτησε τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με εμφάνιση α λα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έγινε ο πρώτος που φεύγει φέτος από την Τούμπα χωρίς να δεχθεί γκολ, στερώντας την ευκαιρία από τον ΠΑΟΚ να βρεθεί μόνος πρώτος.

Το LIVE του αγώνα
 
Ο “δικέφαλος του βορρά” ξεκίνησε ορεξάτος το ματς και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο έπεσε πάνω στο καλύτερο βράδυ του πρώην γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τότε που φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ. Ο Κάρολο ήταν εντυπωσιακός και σταμάτησε τουλάχιστον σε 10! περιπτώσεις τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ.
 
Οι Κρητικοί, άριστα στημένοι από τον Νίκο Αναστόπουλο, απείλησαν μόνο με τον Παπουλή στο 17΄, ενώ οι πρωταγωνιστές στις σημαντικότερες ευκαιρίες των γηπεδούχων ήταν οι Βιεϊρίνια και Ίβιτς στο 44΄και στο 45΄αντίστοιχα.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του ματς έπεσε με τον ΠΑΟΚ να αυξάνει την πίεση του γύρω από την περιοχή του Κάρολ αλλά να μην φτάνει με την ίδια ευκολία σε φάσεις για γκολ.
 
Ο ΠΑΟΚ έμεινε για πρώτη φορά φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς γκολ, ενώ το 0-0 είχε να εμφανιστεί στην Τούμπα για 44 ματς.
 
Η ομάδα του Μπόλονι έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον ισοβαθμεί με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε