Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Athens Kallithea – Λαμία 1-2: Πέρασε από το «Ελ Πάσο» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Athens Kallithea – Λαμία 1-2: Πέρασε από το «Ελ Πάσο» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
Intime.gr

Η Λαμία νίκησε με αρκετό ζόρι από την έδρα της Athens Kallithea (2-1) και μετά και το 1-1 του πρώτου ματς στο “Αθ. Διάκος” πήρε την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο νικητής της “μάχης” στο “Ελ Πάσο” θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Παραλιμνίου – Άγιος Νικόλαος.

Το πρώτο ημίχρονο του Athens Kallithea – Λαμία πήρε… φωτιά στα τελευταία του λεπτά, καθώς σημειώθηκαν τρία γκολ σε επτά λεπτά. Την αρχή έκανε ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος με απίθανο γυριστό σουτ στο 34′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Φθιώτιδας,.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα ακόμα γκολ με τον Μαρτίνεθ στο 38′, όμως ο Νίλι (41′) με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Athens Kallithea είχε περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, πιέζοντας για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 73′ η Η Athens Kallithea σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο Ντεμέτριους εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και ο Καινούργιος μέσα από την περιοχή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν εκτεθειμένος.

Λίγα λεπτά μετά, στο 76′, η Λαμία έχασε μοναδική ευκαιρία να.. καθαρίσει το ματς. Ο Σλίβκα με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Τσιλούλη, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα να περάσει μόλις άουτ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι η πρόκριση πήγε στην Λαμία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις