Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Basket League: Νέο σοκ για Ηρακλή, πήρε το θρίλερ με Λάρισα ο ΠΑΟΚ (video)

Basket League: Νέο σοκ για Ηρακλή, πήρε το θρίλερ με Λάρισα ο ΠΑΟΚ (video)

Ο αγωνιστικός κατήφορος δεν έχει τέλος για τον Ηρακλή. Οι Θεσσαλονικείς, στο ντεμπούτο του Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο τους, ηττήθηκαν εντός έδρας κι από τον Ιωνικό Νικαίας με 78-75 κι υποχώρησαν στο 5-9.

Στο 6-10 ανέβηκαν οι Νικαιώτες, οι οποίοι έκαναν τεράστιο άλμα παραμονής στην κατηγορία, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τους Θεσσαλονικείς.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε double-double με 24 πόντους και 14 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Τολιόπουλος με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ.Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χάνλαν με 19 πόντους, ενώ 15 πόντους και 8 ριμπάουντ είχε ο Καββαδάς.

Στο άλλο παιχνίδι για τη Basket League για τη 15η αγωνιστική που ξεκίνησε στις 17:00,  ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε την παράταση για να επικρατήσει εκτός έδρας της Λάρισας με 91-88. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη μακριά από τη Θεσσαλονίκη, με τον Δικέφαλο να ανεβαίνει στο 7-7. 

Στο 4-11 υποχώρησαν οι Θεσσαλοί, οι οποίοι προηγήθηκαν με 86-80 στην παράταση, αλλά δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το προβάδισα τους.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο νεοαποκτηθείς Κάρτερ (17π.) κι ο Τέρνερ (18π.), ενώ από τους ηττημένους ο τρομερός Σμιθ είχε 27 πόντους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις