Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Basket League: Πρώτη εντός έδρας νίκη για Περιστέρι, άνετος ο Προμηθέας

Basket League: Πρώτη εντός έδρας νίκη για Περιστέρι, άνετος ο Προμηθέας
Intime.gr

Το Περιστέρι πήρε την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη στη Basket League (78-68 τον Απόλλων Πάτρας) και απέκτησε για πρώτη φορά στη σεζόν θετικό συντελεστή – Ο Προμηθέας νίκησε τον Κολοσσό στο «Δημήτρης Τοφαλος» (76-61).

Παρά τις απουσίες που είχε (σε καραντίνα ο Μανωλόπουλος, εκτός ο Μωραΐτης, ενώ ο ΚακΚρι βγήκε νοκ-άουτ κατά τη διάρκεια του αγώνα), το Περιστέρι τα κατάφερε να… χαμογελάσει στην 8η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων είχε τον έλεγχο του αγώνα κόντρα στον Απόλλων Πάτρας και με σκορ 78-68 πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, ανεβάζοντας το ρεκόρ της το 4-3.

Έχοντας για… πρώτο προπονητή τον Κώστα Παπαμάρκο, οι «κυανοκίτρινοι» είχαν top σκόρερ τον Πέτεγουεϊ με 13π., ενώ τον ακολούθησε ο Μορέιρα με 12π.,. Εξαιρετικός ήταν ο Τσαντ Μπράουν με 9π. και 10ρ., δίνοντας πολλές μονομαχίες και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Από τον Απόλλωνα που έπεσε στο 3-4, ο Τόμας έδειχνε να παλεύει μόνος του με 25π. (5/10τρ., 8ρ.), ενώ διψήφιοι ήταν οι Τσαλμπούρης (15π.) και Δίπλαρος (10π.)

Τα δεκάλεπτα: 26-13, 46-33, 65-54, 78-68.

Σε άλλο ματς για την 8η αγωνιστική, ο Προμηθέας επικράτησε με 76-61 του Κολοσσού Ρόδου στο «Δ. Τόφαλος», έχοντας για “όπλο” την εξαιρετική του άμυνα και με επιμέρους σκορ 25-9 στο τρίτο δεκάλεπτο.

.Τα τέσσερα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα με τον Ηλία Ζούρο στον πάγκο του έφτασε η ομάδα της Πάτρας. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Τζεράι Γκραντ ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Κιμ Τιλί είχε 11π. Ο Προμηθέας ανέβασε έτσι το ρεκόρ του στο 6-2 και προσπέρασε τον Κολοσσό (5-3).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις