Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Bινίσιους: Όλη η Ρεάλ Μαδρίτης στο πλευρό του – Η κίνηση των συμπαικτών του και το πανό τον φιλάθλων

Bινίσιους: Όλη η Ρεάλ Μαδρίτης στο πλευρό του – Η κίνηση των συμπαικτών του και το πανό τον φιλάθλων

Με μπλούζες Βινίσιους εμφανίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, στο παιχνίδι ενάντια στη Ράγιο Βαγιεκάνο, ως δείγμα συμπαράστασης προς το συμπαίκτη τους, που έπεσε θύμα ρατσισμού.

Ο Βινίσιους είχε ακούσει ρατσιστικά σχόλια στον πρόσφατο αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης, απέναντι στη Βαλένθια, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να εξοργίζεται από την συγκεκριμένη πράξη.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα σύσσωμη η Ρεάλ Μαδρίτης, να σταθεί στο πλευρό του Βραζιλιάνου, με τους ποδοσφαιριστές των Μαδριλένων να φορούν μπλούζες με το όνομα του Βινίσιους, πριν την σέντρα του αγώνα. 

 

Μάλιστα και οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, θέλησαν να συμπαρασταθούν στο Βινίσιους, απλώνοντας ένα μεγάλο πανό το οποίο ανέφερε «Βινίσιους είμαστε όλοι μαζί σου».

Στο πλευρό του Βινίσιους και η μπασκετική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης

Η μπασκετική Ρεάλ έδειξε την στήριξή της στην ποδοσφαιρική ομάδα και στον Βινίσιους Τζούνιορ.

Οι παίκτες των Μαδριλένων στο παιχνίδι κόντρα στην Μπέτις για το ισπανικό πρωτάθλημα εμφανίστηκαν με μπλούζες που είχαν τυπωμένο το όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού, επιθυμώντας να δείξουν την στήριξή τους στον Βινίσιους, μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στη Βαλένθια.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις