Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Bόμβα Μπαρτομέου: «Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε να παίξει στην European Super League»

“Bόμβα Μπαρτομέου: «Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε να παίξει στην European Super League»

Ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου  φρόντισε να ρίξει μία… βόμβα, στην απολογιστική του συνέντευξη τύπου μετά την παραίτηση του από την προεδρία της Μπαρτσελόνα.

Ο απελθών πρόεδρος των Καταλανών τόνισε ότι οι “μπλαουγκράνα” συμφώνησαν να παίξουν στην European Super League, τη διοργάνωση που απειλεί να “κλέψει” τις κορυφαίες ομάδες από το Champions League.

 «Μόλις χθες εγκρίναμε τις προϋποθέσεις για να αγωνιστούμε στην European Super League. Η απόφαση να παίξουμε σε μία τέτοια διοργάνωση απαιτεί την επικύρωση από την επόμενη γενική συνέλευση.

Μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι είμαστε ο κορυφαίος σύλλογος στον κόσμο σε αξία. Το έχουμε επιτύχει απέναντι σε ομάδες με μεγάλους επενδυτές, έχοντας διατηρήσει τον σύλλογο στα χέρια των μελών του. H European Super League θα διασφαλίσει ότι ο σύλλογος θα εξαρτάται από τα μέλη του.

Η μοναδικότητα του συλλόγου μας σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να διανέμουμε τα μερίσματα μας και πως τα κέρδη χρησιμοποιούνται για αθλητικές επενδύσεις. Παρά τις δυσκολίες, ο σύλλογος έχει μία σταθερότητα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις