Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Break τίτλου ο Ολυμπιακός στην έδρα του ΝΟ Βουλιαγμένης

Break τίτλου ο Ολυμπιακός στην έδρα του ΝΟ Βουλιαγμένης
Intime.gr

Με… καρδιά πρωταθλητή και άμυνα «μπετό», ο Ολυμπιακός νίκησε το ΝΟ Βουλιαγμένης στον Λαιμό 11-6 στον πρώτο τελικό των play off της Α1 πόλο ανδρών και «έσπασε» το πλεονέκτημα έδρας, παίρνοντας προβάδισμα τίτλου.

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 9ου συνεχόμενου πρωταθλήματος στην Α1 πόλο των ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 11-6 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό, στο εναρκτήριο ματς των τελικών των play off.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έπαιξε πολύ καλή άμυνα στο β΄ ημίχρονο και με ένα σερί 5-0, από τα τέλη του τρίτου οκταλέπτου ως το φινάλε άνοιξε τη διαφορά στο σκορ, εξασφάλισε τη νίκη. Πρώτος σκόρε του αγώνα, ο Γενηδουνιάς με 4 γκολ.

Η Βουλιαγμένη δεν βρήκε τον καλό της εαυτό μετά το ημίχρονο και θα πρέπει να γυρίσει τον… διακόπτη για να μπει ξανά στο παιχνίδι του τίτλου, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά την Πέμπτη (11/5) στις 18:00. Για την ανάδειξη του πρωταθλητή απαιτούνται τρεις νίκες.

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 1-3, 0-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 1, Λόζινα 2, Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Πρέκας, Δερβίσης 2, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης 2, Ιρβινγκ 1, Γαλανόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις