Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Bundesliga: Αγχωτική νίκη για Μπάγερν Μονάχου, νέα ήττα για Ντόρτμουντ

Bundesliga: Αγχωτική νίκη για Μπάγερν Μονάχου, νέα ήττα για Ντόρτμουντ
ΦΩΤΟ Reuters

H Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-2 σε βάρος της αδύναμης Χάιντενχαϊμ, με τους Βαυαρούς να έχουν πρωταγωνιστή για ένα ακόμη παιχνίδι τον Χάρι Κέιν. Νέα ήττα για την Ντόρτμουντ, η οποία «λύγισε» 2-1 στην έδρα της Στουτγκάρδης.

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε 4-2 στην «Allianz Arena» την Χάιντενχαϊμ, με το σύνολο του Τόμας Τούχελ να κερδίζει δυσκολότερα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ.

Ο Χάρι Κέιν πέτυχε δυο γκολ για τους Βαυαρούς, με τους Ραφαέλ Γκερέιρο και τους Έρικ Τσούπο-Μότινγκ να σκοράρουν από μια φορά.

Η Μπάγερν μάλιστα κατέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που το πλήρωσε, αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά σε 2-2.

Ωστόσο η ποιότητα που διαθέτουν οι πρωταθλητές Γερμανίας ήταν αρκετή, προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση της αδύναμης, αλλά αξιόμαχης Χάιντενχαϊμ η οποία δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από τον αγώνα.

Με αυτή της τη νίκη η Μπάγερν «πάτησε» στην κορυφή της Bundesliga, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. 

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κερδίσει την Στουτγκάρδη, με τους Βεστφαλούς να γνωρίζουν την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 και να απομακρύνονται περισσότερο από την 1η θέση της Bundesliga.

Στο 36΄ο Φίλκρουγκ έβαλε μπροστά στο σκορ την Ντόρτμουντ, με την Στουτγκάρδη να φτάνει στην ανατροπή με τα γκολ των Ουντάβ στο 42΄ και Γκιρασί στο 83΄. 

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου(11/11) στην Bundesliga

Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 1-1

Μπάγερν Μονάχου – Χάιντενχαϊμ 4-2

Ντάρμσταντ – Μάιντζ 0-0

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ 2-1

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις