Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Bundesliga: Άνετη νίκη για την Μπάγερν επί της Χόφενχαϊμ – Μπορεί και χωρίς Χάαλαντ η Ντόρτμουντ

Bundesliga: Άνετη νίκη για την Μπάγερν επί της Χόφενχαϊμ – Μπορεί και χωρίς Χάαλαντ η Ντόρτμουντ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε πολύ εύκολα (4-0) την Χόφενχαϊμ και παρέμεινε στην κορυφή της Bundesliga μετά από 9 αγωνιστικές, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ ωστόσο να συνεχίζει στο κυνήγι της, μετά το 3-1 στην έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσε η Μπάγερν Μονάχου, αφού προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με τον Γκνάμπρι, πριν ο Λεβαντόφσκι εκτελέσει από τα 20 μέτρα για 2-0 στο 30′ Στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί κατέβασαν ταχύτητα αισθητά, αλλά Τσούπο Μότινγκ (82′) και Κομάν (87′) διαμόρφωσαν στο τέλος το τελικό 4-0. 

Από εκεί και πέρα, η Ντόρτμουντ πέρασε με νίκη μέσα στο Μπίλεφελντ, επικρατώντας εύκολα της τοπικής Αρμίνια με 3-1 και παρέμεινε έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Έρλινγκ Χάαλαντ. Τζαν (31′), Χούμελς (45′) και Μπέλινγκχαμ (72′) πέτυχαν τα γκολ των Βεστφαλών, πριν μειώσει ο Κλος με πέναλτι στο 82′ για τους γηπεδούχους. Τέλος η Λειψία δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ (4-1), ενώ σπουδαίο διπλό πήρε η Φράιμπουργκ (0-2) στην έδρα της Βόλφσμπουργκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις