Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Bundesliga: Δολοφονικό μαρκάρισμα με τις τάπες στο κεφάλι στο τοπικό ντέρμπι του Βερολίνου (video)

Bundesliga: Δολοφονικό μαρκάρισμα με τις τάπες στο κεφάλι στο τοπικό ντέρμπι του Βερολίνου (video)

Η Χέρτα Βερολίνου πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη της στη φετινή Bundesliga επικρατώντας στο ντέρμπι του Βερολίνου της Ουνιόν με 3-1, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από ένα φονικό μαρκάρισμα παίκτη των φιλοξενούμενων, που βρήκε αντίπαλο στο κεφάλι με τις τάπες!

Την πρώτη εντός έδρας νίκη της στην Bundesliga από την έναρξη της περιόδου πανηγύρισε η Χέρτα στο ντέρμπι του Βερολίνου με την Ουνιόν (3-1), στην αναμέτρηση με την οποία ξεκίνησε η 10η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, διακόπτωντας έτσι το αήττητο σερί των φιλοξενούμενων. Μετά από τρεις ήττες και μία ισοπαλία στο “Ολυμπιακό Στάδιο” της πρωτεύουσας η Χέρτα κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο «τρίποντο» στο «σπίτι» της, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ουνιόν με το γκολ του Αβονίγι στο 20΄.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Άντριχ, ο οποίος χτύπησε με τις τάπες τον Τρουσάρτ στο κεφάλι και στον λαιμό, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα. Αυτό το γεγονός που άλλαξε τα δεδομένα του ματς. Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία πέτυχε τρία γκολ (τα δύο ο Πιάτεκ) κι έφτασε στη νίκη που της έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις