Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Bundesliga: Γκέλες για Λειψία και Μπάγερ Λεβερκούζεν

Bundesliga: Γκέλες για Λειψία και Μπάγερ Λεβερκούζεν
ΦΩΤΟ Reuters αρχείου

Ο Τίμο Βέρνερ επέστρεψε με γκολ στη Λειψία, αλλά δεν κατάφερε να την οδηγήσει στην πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga, αφού η Κολωνία πήρε την ισοπαλία με 2-2. Ήττα με 2-1 για την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην έδρα της, από την  Άουγκσμπουργκ.

Η Λειψία είδε το VAR να της ακυρώνει γκολ του Όλμο μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα, αλλά ο Βέρνερ σκόραρε με φοβερό μακρινό σουτ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 36′. Πριν το τέλος του ημιχρόνου όμως, τα δεδομένα άλλαξαν, με τον Ντίετζ να ισοφαρίζει στο 40′ και τον Σομποσλάι να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις για τους γηπεδούχους.

Παρότι έμεινε με δέκα παίκτες, η Λειψία βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Ενκουκού, το οποίο δεν ήταν όμως αρκετό για να της χαρίσει τη νίκη, αφού ένα αυτογκόλ του Γκβαρδιόλ στο 72′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στο Λεβερκούζεν, η Μπάγερ βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς με γκολ του Γένσεν, αλλά παρότι ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με τον Αρανγκουίθ, δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, δεχόμενη στο τέλος και δεύτερο γκολ, από τον Χαν.

Τα αποτελέσματα στην Bundesliga

Παρασκευή 12/08

Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ 1-3
(35′ Γκρέγκοριτς – 77′ Μπάινο-Γκίτενς, 84′ Μουκόκο, 88′ Βολφ)

Σάββατο 13/08

Λεβερκούζεν-Άουγκσμπουργκ 1-2

Λειψία-Κολωνία 2-2

Χόφενχαϊμ-Μπόχουμ 3-2

Χέρτα Βερολίνου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη 2-2

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις