Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Bundesliga: Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή

Bundesliga: Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή
Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε εντός δρας την Άουγκσμπουργκ (1-0) με γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 82′ και πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής Bundesliga, ετοιμάζεται να σηκώσει και τη φετινή “σαλατιέρα” στην Γερμανία.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν βρίσκεται σε… καλό φεγγάρι. Παρόλα αυτά νίκησε εντός έδρας την Άουγκσμπουργκ με 1-0, στο βαυαρικό ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga και διατήρησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Ντόρτμουντ στο +9 πέντε αγωνιστικής πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

Το γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 82′ ήταν αυτό που έδωσε στους πρωταθλητές Γερμανίας το “τρίποντο” και τους στέλνει με την απαραίτητη ηρεμία στον επαναληπτικό με την Βιγιαρεάλ .

Εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη… Ευρώπης πέτυχε η Κολωνία, η οποία επικράτησε 3-2 της Μάιντς, αν και έχανε με 2-0 ως το 60΄! Η Βόλφσμπουργκ επισφράγισε με επιβλητικό τρόπο την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς συνέτριψε 4-0 την Αρμίνια Μπίλεφελντ και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους οκτώ βαθμούς, ενώ η Γκλάντμπαχ νίκησε 2-0 την ουραγό και επί της ουσίας καταδικασμένη Γκρόιτερ Φιρτ.

Αποτελέσματα και σκόρερ

Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ 0-2

(12΄,71΄ Μπραντ)

Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ 1-0

(82΄πεν. Λεβαντόφσκι)

Βόλφσμπουργκ-Αρμίνια Μπίλεφελντ 4-0

(11΄, 38΄ Νμέτσα, 48΄ Αρνολντ, 53΄ Κρούζε)

Κολωνία-Μάιντς 3-2

(60΄ Σκίρι, 78΄ Λιούμπισιτς, 82΄ Κίλιαν – 14΄ Μπούρκαρτ, 55΄ Ονισίουο)

Γκρόιτερ Φιρτ-Γκλάντμπαχ 0-2

(18΄ Τουράμ, 24΄πεν. Πλεά)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις