Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ 4-0: Νίκη με τεσσάρα για τους ασταμάτητους Βαυαρούς

Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ 4-0: Νίκη με τεσσάρα για τους ασταμάτητους Βαυαρούς
ΦΩΤΟ Reuters

Πάρτι έστησε η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, την οποία ισοπέδωσε με 4-0 στο «Αλιάνζ Αρίνα» για την 17η αγωνιστική της Bundesliga, σε ένα ματς που ο Τόμας Μίλερ συμπλήρωσε 4000 συμμετοχές με τη φανέλα της και ο Ρόμπερτι Λεβαντόφσκι έφτασε τα 43 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος!

Η… παρέλαση της Μπάγερν Μονάχου (και) στην φετινή Bundesliga συνεχίζεται, με τους Βαυαρούς να επικρατούν εύκολα επί της Βόλφσμπουργκ με 4-0 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου στη Γερμανία.

Στη βραδιά που ο Τόμας Μίλερ συμπλήρωσε 400 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερν στο πρωτάθλημα, όλα έγιναν πολύ εύκολα για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, όταν το… τιμώμενο πρόσωπο, άνοιξε το σκορ μόλις στο 7′.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πριν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα, οι Ουπαμεκανό (57′) και Σανέ (59′) «καθάρισαν» το «τρίποντο», ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Λεβαντόφσκι (87′) έβαλε το τελευταίο… κερασάκι για την Μπάγερν, που ανέβηκε στους 43 βαθμούς και στο +9 απ’ τη δεύτερη Ντόρτμουντ, η οποία θα αγωνιστεί το Σάββατο (18/12) με τη Χέρτα στο Βερολίνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις