Αθλητικά

Bundesliga, Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ 2-1: Μπορούν και χωρίς Χάαλαντ οι Βεστφαλοί

Νίκη ουσίας πήρε η Ντόρτμουντ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ για την 7η αγωνιστική της Bundesliga, πλησιάζοντας στο -1 την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου και ισοβαθμώντας με την Φράιμπουργκ που πέρασε από το Βερολίνο επικρατώντας της Χέρτα.

Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ έφτασαν σε νίκες που τις έφεραν στο -1 από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Η Μπορούσια δυσκολεύτηκε, καθώς δεν είχε στη σύνθεσή της τον «μπόμπερ» Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά χάρη στον Γιούλιαν Μπραντ κέρδισε 2-1 την Άουγκσμπουργκ στη Βεστφαλία.

Η Φράιμπουργκ του Κρίστιαν Στράιχ συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, «αλώνοντας» και το Βερολίνο με το 2-1 επί της Χέρτα, με τον «γερόλυκο» Νιλς Πέτερσεν να κάνει τη διαφορά. Την τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία ματς πανηγύρισε η Γκλάντμπαχ. Τα «πουλάρια»… δάγκωσαν τρεις φορές τους «λύκους» της Βόλφσμπουργκ και μάλιστα στη «Φόλκσβαγκεν Αρίνα». Μπριλ Εμπολό και Γιόνας Χόφμαν έβαλαν από νωρίς τις βάσεις, αλλά βοήθησε και η αποβολή του Μαξένς Λακρουά στο 76’.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»
Το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Off The Record” του PS Blog έχει… επετειακό χαρακτήρα, καθώς ανήμερα της κατάκτησης του EURO 2004, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει στην κάμερα όσα τον καθόρισαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»