Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Bundesliga: «Πεντάστερη» η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε 5-1 τη Φράιμπουργκ και «έπιασε» την Μπάγερν Μονάχου στη βαθμολογία

Bundesliga: «Πεντάστερη» η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε 5-1 τη Φράιμπουργκ και «έπιασε» την Μπάγερν Μονάχου στη βαθμολογία
ΦΩΤΟ Reuters

Άλλη ομάδα είναι μετά τη διακοπή της Bundesliga, η Μπορούσια Ντόρτμουντ και “διαλύοντας” με 5-1 τη Φράιμπουργκ “έπιασε” την Μπάγερν Μονάχου στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η αποβολή του Σιντιλιά με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε τρία λεπτά στο 17′, έκανε εύκολο το έργο της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο ματς με τη Φράιμπουργκ, αφού με παίκτη παραπάνω από νωρίς, έκανε… πάρτι στο ματς.

Ο Σλότεμπεργκ άνοιξε το σκορ στο 26′ και παρά την ισοφάριση του Χόλερ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι Αντεγιέμι, Αλέ, Μπράντ και Ρέινα (από τρεις ασίστ του Γκερέρο και μία του Μπέλιγχαμ) μετέτρεψαν σε… περίπατο το δεύτερο μέρος για την ομάδα τους. Οι Βεσταφαλοί έφθασαν έτσι τους 37 βαθμούς και “συγκατοικούν” με την Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο, ενώ πρώτη πέρασε η Ουνιόν Βερολίνου με +2 βαθμούς, μετά τη δική της δύσκολη νίκη με 2-1 επί της Μάιντς.

Τα αποτελέσματα στην Bundesliga

Μπόχουμ – Χόφενχαϊμ 5-2

(22’ Χόφμαν, 30’ Φέρστερ, 40’ Ασάνο, 69’ Μάροβιτς, 83’ Μπροστσίνσκι / 49’ Μπάουμγκαρντνερ, 77’ Νταμπούρ)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ 5-1

(26’ Σλότερμπεκ, 48’ Αντεγέμι, 51’ Αλέ, 69’ Μπραντ, 82’ Ρέινα / 45’ Χόλερ)

Αϊντραχτ Φρανκφούερτης – Χέρτα Βερολίνου 3-0

(20’, 28’ Μουανί, 94’ Μπούτα)

Κολωνία – Λειψία 0-0

Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντς 2-1

(32’ Μπέρενς, 84’ Σιεμπατσιέ / 79’ Ίνγκβαρτσεν)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις