Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Champions League: Αγγλικός «εμφύλιος» για το τρόπαιο

Champions League: Αγγλικός «εμφύλιος» για το τρόπαιο
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι σε ένα αγγλικό “εμφύλιο”, ο οποίος και θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή στο φετινό Champions League.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν, με τους “μπλε” του Λονδίνου να έχουν το προβάδισμα με δύο νίκες και μία ήττα. Η ομάδα του Τούχελ επικράτησε στο πρόσφατο μεταξύ τους ματς με 2-1 στο Έτιχαντ για το πρωτάθλημα, ενώ είχε αποκλείσει τους “Πολίτες” και στο Κύπελλο Αγγλίας, μετά την ήττα με 3-1 στον πρώτο γύρο της Premier League.

Η Τσέλσι θα βρεθεί δε, για τρίτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Champions League, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο το 2012 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του 2008, με αμφότερες τις αναμετρήσεις να κρίνονται στα πέναλτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά της, είναι πρωτάρα σε τελικούς Champions League και θα “παλέψει” για τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της στη διοργάνωση.

Οι πιθανές ενδεκάδες στον τελικό

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ρούμπεν Ντίας, Ζιντσένκο, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκιουντογκάν, Μαχρέζ, Ντε Μπράινε, Φόντεν.

Τσέλσι: Μεντί, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Καντέ, Τσίλγουελ, Πούλισικ, Βέρνερ, Μάουντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις