Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Champions League: “Δύο στα δύο” για Μπάγερν – Ούτε τώρα η Ίντερ (videos)

Champions League: “Δύο στα δύο” για Μπάγερν – Ούτε τώρα η Ίντερ (videos)

Η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στους ομίλους του Champions League. Μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι πρωταθλητές Ευρώπης νίκησαν εκτός έδρας τη Λοκομοτίβ Μόσχας με 2-1 κι έκαναν ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου τους.

Οι Γερμανοί “ζορίστηκαν” στη Μόσχα, αλλά πήραν και πάλι αυτό που ήθελαν. Προηγήθηκαν στο 14′ με τον Γκορέτσκα, αλλά δεν “καθάρισαν” νωρίς το παιχνίδι, δίνοντας δικαιώματα στη Λοκομοτίβ, η οποία κατάφερε να σκοράρει στο 70′ με τον Μιραντσούκ 

Οι Βαυαροί αντέδρασαν άμεσα και στο 79′ ο Κίμιχ έκανε το 1-2, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Μετά από δύο αγώνες η Μπάγερν οδηγεί την κούρσα με 6 βαθμούς, ενώ η Λοκομοτίβ έμεινε στον 1 βαθμό, που πήρε την πρεμιέρα.

Στο άλλο παιχνίδι που ξεκίνησε νωρίς, η Ίντερ ήρθε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με τη Σαχτάρ, με τους Ιταλούς να μην καταφέρνουν ούτε τώρα να γευτούν τη χαρά της νίκης. 

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φτάσουν σε γκολ, αλλά δυο φορές σημάδεψαν το οριζόντιο δοκάρι, πρώτα με τον Μπαρέλα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και στη συνέχεια με τον Λουκάκου με εκτέλεση φάουλ.

Η Ίντερ έφτασε τους δύο βαθμούς, ενώ η Σαχτάρ τους 4, μιας και στην πρεμιέρα είχε πάρει το επικό “διπλό” στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις