Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Champions League: “Επική” Γκλάντμπαχ έριξε εξάρα στη Σαχτάρ! “Κόλλησε” στη Μόσχα η Ατλέτικο (videos)

Champions League: “Επική” Γκλάντμπαχ έριξε εξάρα στη Σαχτάρ! “Κόλλησε” στη Μόσχα η Ατλέτικο (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπορούσια Γκλάντμπαχ πραγματοποίησε μία τρομερή εμφάνιση στην Ουκρανία και “διέλυσε” την Σαχτάρ Ντόνετσκ με το επιβλητικό 6-0, για να περάσει στην κορυφή του δευτέρου ομίλου του Champions League. Στη Μόσχα, η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν καλύτερη από την Λοκομοτίβ, αλλά έμεινε τελικά στο 1-1 για τον πρώτο όμιλο.

Στο παιχνίδι του Ντόνετσκ, τα “πουλάρια” ήταν “καταιγιστικά” από το πρώτο ημίχρονο και πέτυχαν τα πρώτα τρία γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 25λεπτο, με τον Πλεά να σκοράρει δις και τον Μπόνταρ να κάνει “δώρο” ένα γκολ με διπλό λάθος. Ο Ραμί Μπενσεμπαϊνί ανέβασε μάλιστα το δείκτη του σκορ στο 4-0 πριν το ημίχρονο.

Η Γκλάντμπαχ δεν έδειξε όμως έλεος ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο ακόμη γκολ από Στιντλ και Πλεά (έκανε χατ-τρικ) “εκτόξευσε” το τελικό σκορ στο 6-0.

Στο έτερο απογευματινό ματς, η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έψαξε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο και βρήκε στο 18′. Σε ένα ανέβασμά του στην περιοχή, ο Χιμένες έπιασε μια φοβερή κεφαλιά με εντυπωσιακό άλμα κι άνοιξε το σκορ.

Η Λοκομοτίβ “απάντησε” όμως άμεσα, αφού στο 22′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ερέρα. Ο διαιτητής έδειξε τη βούλα με τη βοήθεια και του VAR, για να ισοφαρίσει από τα 11 βήματα ο Μιράντσουκ.

Η ομάδα του Σιμεόνε “πίεσε” στη συνέχεια για την ισοφάριση, έχασε αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, ακυρώθηκε ως οφσάιντ κι ένα του Σουάρες στο δεύτερο ημίχρονο, για να μείνει τελικά η ισοπαλία μέχρι τέλους.

Η βαθμολογία στον όμιλο Α

1. Μπάγερν Μονάχου 6 (2)

2. Ατλέτικο Μαδρίτης 3 (3)

3. Λοκομοτίβ Μόσχας 2 (3)

4. Σάλτσμπουργκ 1 (2)

Η βαθμολογία στον όμιλο Β

1. Γκλάντμπαχ 5 (3)

2. Σαχτάρ Ντόνετσκ 4 (3)

3. Ίντερ 2 (2)

4. Ρεάλ Μαδρίτης 1 (2)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις