Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League: Η Άστον Βίλα δίνει την έδρα της για τον τελικό ώστε να μην ταξιδέψουν οι Άγγλοι

Champions League: Η Άστον Βίλα δίνει την έδρα της για τον τελικό ώστε να μην ταξιδέψουν οι Άγγλοι
ΦΩΤΟ Reuters

Το «Βίλα Παρκ» προσφέρει η Άστον Βίλα ως τόπο διεξαγωγής του τελικού του Champions League, όπου θα αναμετρηθούν Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, ώστε να γλιτώσουν οι δύο αγγλικές ομάδες το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.

Σε επικοινωνία με την Aγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και την UEFA βρίσκεται η Άστον Βίλα, που αποφάσισε να διαθέσει την έδρα της ώστε να διεξαχθεί ο τελικός του Champions League στις 29 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί κανονικά στην Κωνσταντινούπολη, όπου δεν έγινε πέρυσι λόγω του κορονοϊού, αλλά η σκέψη των ανθρώπων της Άστον Βίλα, προέκυψε από το γεγονός ότι ο τελικός είναι αγγλικός (Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι) και θα ήταν πιο εύκολα για τις ομάδες να μην ταξιδέψουν, αλλά κυρίως για τους φιλάθλους να παρευρεθούν στο γήπεδο, αφού ο εμβολιασμός προχωράει γρήγορα στην Μεγάλη Βρετανία. 

Φυσικά η Άστον Βίλα θα καρπωθεί και αρκετά έσοδα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το οποίο βέβαια φαντάζει δύσκολο να προχωρήσει, αφού ναι μεν η UEFA θέλει να έχει οπαδούς στο γήπεδο, αλλά το Βίλα Παρκ δεν έχει την υποδομή να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα, ενώ και οι διεργασίες στην Τουρκία έχουν προχωρήσει πολύ για την διεξαγωγή του τελικού. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις