Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Champions League: Η Μπάγερν νίκησε ξανά «σβηστά» τη Λάτσιο και προκρίθηκε στους «8» (video)

Champions League: Η Μπάγερν νίκησε ξανά «σβηστά» τη Λάτσιο και προκρίθηκε στους «8» (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Χωρίς να ζοριστεί καθόλου η Μπάγερν Μονάχου «ντούμπλαρε» τις νίκες της επί της Λάτσιο, αφού επικράτησε 2-1 στην «Αλιάνζ Αρίνα» και με συνολικό σκορ 6-2 σε δύο ματς πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις η Μπάγερν Μονάχου νίκησε πολύ εύκολα τη Λάτσιο 2-0, στη ρεβάνς του 1-4 της Ρώμης. Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 15′ έχασε την ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά να δώσει ενδιαφέρον στο ματς, αφού ο Νίμπελ μπλόκαρε εύκολα και στο 33′ ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ. Ο Γκορέτσκα κέρδισε πέναλτι μετά από τράβηγμα του Κουρίκι και ο Πολωνός στράικερ το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ρέινα είπε όχι στον Λεβαντόφσκι σε τετ-α-τετ και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Στο 67′ πάλι ο Λεβαντόφσκι με σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι για να αφήσει τη θέση του στον Τσούπο-Μότινγκ στο 72′, με τον Άγγλο ένα μόλις λεπτό μετά να πλασάρει όμορφα -μετά από κάθετη πάσα του Αλάμπα- και να διαμορφώνει το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε η Λάτσιο ως το τέλος του ματς ήταν να μειώσει με όμορφη κεφαλιά του Παρόλο στο 82′ και να διαμορφωθεί το τελικό 2-1, αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρέινα σταμάτησ ετον Γκνάμπρι σε ανεπαάληπτο τετ-α-τετ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις