Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Champions League: Ίντερ – Μπαρτσελόνα 1-0, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τότεναμ 0-0

Champions League: Ίντερ – Μπαρτσελόνα 1-0, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τότεναμ 0-0
Reuters

Η Ίντερ στο σημαντικότερο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Champions League, έδειξε μέταλλο, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 1-0 χάρις σε γκολ του Τσαλχάνογλου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Χωρίς γκολ έληξε το Άιντραχτ – Τότεναμ, με τους πετεινούς να χάνουν σωρεία ευκαιριών για να πάρουν το διπλό.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να είχε τον έλεγχο και τις περισσότερες φάσεις στο παιχνίδι αλλά εντέλει η Ίντερ έδειξε αποφασισμένη να πάρει του τρεις βαθμούς τους οποίους και πήρε χάρις στο άπιαστο σουτ του Τσαλχάνογλου, λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα πίεσε για την ισοφάριση, με τους Ντεμπελέ και Μπούσκετς να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες, ενώ στο 61΄ακυρώθηκε και γκολ του Πέδρι, αφού σύμφωνα με το VAR η μπάλα είχε βρει νωρίτερα το χέρι του Φάτι.

Η Ίντερ τελικά κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι τέλους, χαρίζοντας ανακούφιση στον Σιμόνε Ιντζάκι μετά από τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ιταλία.

Η Μπαρτσελόνα αντίθετα μετά από αυτή την ήττα μπαίνει σε περιπέτειες, ”φλερτάροντας” με τον δεύτερο σερί αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων του Champions League για δεύτερη σερί χρονιά.

Στον αγώνα του 4ου ομίλου η Τότεναμ είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να επικρατήσει της Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Τα αποτελέσματα του 3ου ομίλου:
Μπάγερν Μονάχου – Πλζεν 5-0
Ίντερ-Μπαρτσελόνα 1-0


Η βαθμολογία:
1. Μπάγερν Μονάχου 9 (9-0)
2. Ίντερ 6 (3-2)
3. Μπαρτσελόνα 3 (5-4)
4. Πλζεν 0 (1-12)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις