Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League: Κανονικά το Μακάμπι – Σάλτσμπουργκ παρά τα 16 κρούσματα κορονοϊού στους Ισραηλινούς

Champions League: Κανονικά το Μακάμπι – Σάλτσμπουργκ παρά τα 16 κρούσματα κορονοϊού στους Ισραηλινούς

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν το αποψινό (22/9) ματς με την Σάλτσμπουργκ για τα Play Offs του Champions League πως έχει τρία νέα κρούσματα στο εσωτερικό της, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 16, παρ’ όλα αυτά το ματς αναμένεται να γίνει κανονικά!

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη. Η ισραηλινή ομάδα ανακοίνωσε τρία ακόμα κρούσματα, με τα δύο να αφορούν παίκτες (Εντουάντο Γκερέρο και τον Ντορ Τούργκεμαν) και το ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου, με το συνολικό αριθμό να ανεβαίνει στα 16.

Η UEFA πάντως επιτρέπει τη διεξαγωγή αγώνων, αν υπάρχουν διαθέσιμοι 13 ποδοσφαιριστές, οπότε η σημερινή (22/9) αναμέτρηση με την Σάλτσμπουργκ για τα Play Offs του Champions League αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά.

Χωρίς φιλάθλους τα ματς των ομίλων

Την ίδια στιγμή πάντως τα πράγματα  όσον αφορά την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα μόνο ευοίωνα δεν είναι, αφού χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθούν -εκτός απροόπτου- οι αγώνες στους ομίλους των Champions και Europa League.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η ισπανική εφημερίδα “Mundo Deportivo”, σημειώνοντας ότι η UEFA θα έχει πάρει οριστική απόφαση έως την 1η Οκτωβρίου, όποτε είναι προγραμματισμένη στη Νιόν η κλήρωση για τη φάση των ομίλων στην κορυφαία διοργάνωση.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνουν όλοι οι αγώνες των ομίλων χωρίς θεατές, με σκοπό να μην ευνοηθούν ομάδες που ενδέχεται να έχουν φιλάθλους ως γηπεδούχοι, ενώ άλλες όχι, με αφορμή την παρουσία συγκεκριμένου αριθμού φιλάθλων σε ορισμένα πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των Serie A, Ligue 1 και Bundesliga.

Η UEFA, δεν θέλει να επαναληφθεί αυτό που συνέβη την περασμένη σεζόν, όταν οι τέσσερις επαναληπτικοί αγώνες στη φάση των “16”, έγιναν χωρίς θεατές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις