Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Champions League: Κίνδυνος αναβολής στο Λιλ – Τσέλσι λόγω Αμπράμοβιτς

Champions League: Κίνδυνος αναβολής στο Λιλ – Τσέλσι λόγω Αμπράμοβιτς
ΦΩΤΟ Reuters

Σοβαρή είναι η πιθανότητα αναβολής της ρεβάνς της Τσέλσι με την Λιλ για την φάση των «16» του Champions League σύμφωνα με όσα αναφέρουν γαλλικά Μέσα. 

Οι κυρώσεις της Ε.Ε προς Ρώσους ολιγάρχες, μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ουσιαστικά εκδίωξαν τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την ιδιοκτησία της Τσέλσι. Οι «μπλε» βέβαια παραμένουν ακόμα στα χέρια του Ρώσου μεγιστάνα, παρ’ ότι ο ίδιος δεν εμπλέκεται ουσιαστικά στην διοίκηση και αυτό είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει την διεξαγωγή της ρεβάνς για τους «16» του Champions League με την Λιλ. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Equipe» ελοχεύει σοβαρός κίνδυνος ματαίωσης της αναμέτρησης λόγω των κυρώσεων κατά του Αμπράμοβιτς. Θυμίζουμε πως η Τσέλσι ήδη έχει δει τους λογαριασμούς της ομάδας να δεσμεύονται, ενώ απαγορεύεται να πουλήσει εισιτήρια ή προϊόντα από την μπουτίκ της. 

Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα, η οποία χαρακτηριστικό είναι πως θα ταξιδέψει με πούλμαν στο Μίντλεσμπρο για το ματς Κυπέλλου με την αγγλική ομάδα, ενώ ο άσος της ομάδας Κάι Χάβερτζ προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα μετακινήσεων μετά από αυτή την εξέλιξη. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις