Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League: Ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν, που θα δείτε τους αγώνες

Champions League: Ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν, που θα δείτε τους αγώνες
Reuters

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ (24.11.2021) και δεν αποκλείεται να.. κρύβει νέα “εισιτήρια’ για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τα βλέμματα πάνε στο “Έτιχαντ” και στο Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και η Τσέλσι εξασφάλισαν χθες (23.11.2021) την συμμετοχή στους “16” του Champions League, όπου ήδη βρίσκονται, η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους, η Λίβερπουλ και ο Αγιαξ.

Απόψε και για τον 1ο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει την ευκαιρία να… σφραγίσει το εισιτήριο της για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εάν δεν ηττηθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν, που θα προκριθεί εάν νικήσει στο Μάντσεστερ ή εάν αποσπάσει ισοπαλία και η Μπριζ δεν επικρατήσει της Λειψίας, αλλά και σε περίπτωση που ηττηθεί, αλλά χάσει και η βελγική ομάδα.

Στον 2ο όμιλο, η Πόρτο θα πάρει την πρόκριση, εάν νικήσει στο Λίβερπουλ την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και η Ατλέτικο Μαδρίτης χάσει από την Μίλαν.

Στον 3ο όμιλο, η Ντόρτμουντ προκρίνεται στην επόμενη φάση με νίκη επί της Σπόρτινγκ στην Λισσαβώνα, ενώ οι Πορτογάλοι θα πάρουν το «εισιτήριο», εάν νικήσουν την γερμανική ομάδα με διαφορά δύο και πλέον τερμάτων.

Τέλος, στον 4ο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει νίκη στο Τιρασπόλ επί της Σέριφ για να προκριθεί, ενώ υπό την προϋπόθεση ότι θα επικρατήσει της Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Ιντερ θα βρεθεί στους «16», εάν η ομάδα από την Μολδαβία δεν νικήσει τους Μαδριλένους.

Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της βραδιάς στο Champions League

19.45 Ίντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ / COSMOTE SPORT 2HD

19.45 Μπεσίκτας – Άγιαξ / COSMOTE SPORT 3HD

22.00 Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν / COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K

22.00 Λίβερπουλ – Πόρτο / COSMOTE SPORT 3HD

22.00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Μίλαν / COSMOTE SPORT 5HD

22.00 Σερίφ Τιρασπόλ – Ρεάλ Μαδρίτης / COSMOTE SPORT 7HD

22.00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ντόρτμουντ / COSMOTE SPORT 8HD

22.00 Κλαμπ Μπριζ – Λειψία / COSMOTE SPORT 9HD

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις