Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League: “Λύτρωση” για την Λειψία σε τρελό ματς! “Καθάρισε” ο Μπεργκ για την Κρασνοντάρ (videos)

Champions League: “Λύτρωση” για την Λειψία σε τρελό ματς! “Καθάρισε” ο Μπεργκ για την Κρασνοντάρ (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Απίστευτα πράγματα έγιναν στην Πόλη, όπου η Λειψία κατάφερε να επικρατήσει στις καθυστερήσεις της Μπασάκσεχιρ με 3-4 για τον 8ο όμιλο του Champions League και έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στους “16” της διoργάνωσης. Στoυς “32” του Europa League με ήρωα τον Μάρκους Μπεργκ η Κρασνοντάρ.

Η Κράσνονταρ με την πρώτη της νίκη στον 5ο όμιλο (1-0 την Ρεν) εξασφάλισε και μαθηματικά το “εισιτήριο” για τους “32” του Europa League αφήνοντας εκτός Ευρώπης τους Γάλλους. “Ήρωας” για τους Ρώσους, ο Μάρκους Μπεργκ, που στο 70ο λεπτό σκόραρε το “χρυσό” γκολ με πλασέ από κοντά, σε ένα ματς που κατά τ’ άλλα δεν είχε πολλά να δώσει. 

Απίστευτο ματς έγινε στην Τουρκία, όπου η Λειψία προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 της Μπασακσεχιρ, η οποία είχε έναν παίκτη στις τάξεις της που αρνείτο να χάσει. Ο Ιρφάν Καχβετσί πέτυχε χατ τρικ, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 3-3 στο 85΄ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, αλλά τον τελευταίο λόγο στο ματς είχε ο Σόρλοτ. Ο 24χρονος Νορβηγός είχε περάσει αλλαγή στο 65΄ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα για να χαρίσει στην Λειψία μία τεράστια νίκη.

Η γερμανική ομάδα με το “διπλό” στην Τουρκία “έπιασε” την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή του 8ου γκρουπ και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι που ακολουθεί ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους» και την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις