Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι -Ντόρτμουντ 2-1, Κοπεγχάγη – Σεβίλλη 0-0

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι -Ντόρτμουντ 2-1, Κοπεγχάγη – Σεβίλλη 0-0
Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά η βολίδα του Στόουνς και το εξωπραγματικό γκολ του Χάαλαντ έδωσαν τη νίκη στους ”πολίτες” απέναντι στη Ντόρτμουντ για τον 7ο όμιλο του Champions League. Όλα στο μηδέν στη Δανία ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Σεβίλλη.

Ο Έρλιγκ Χάαλαντ συνεχίζει να αφήνει άφωνη όλη την Ευρώπη με τα κατορθώματα του, αυτή τη φορά θύμα του Νορβηγού επιθετικού η πρώην ομάδα του, σκοράροντας με ένα αδιανόητο ακροβατικό και έδωσε τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ντόρντμουντ στο 56΄είχε φροντίσει να αιφνιδιάσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Μπέλιγχαμ να ανοίγει το σκορ, παγώνοντας το Έτιχαντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι όμως είχε απάντηση, αρχικά με την εκπληκτική βολίδα του Στόουνς για το 1-1 για να έρθει ο Χάαλαντ να ολοκληρώσει την ανατροπή, πετυχαίνοντας το 13ο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα η Σεβίλλη που θεωρητικά είναι η διεκδικήτρια της δεύτερης θέσης στον όμιλο δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης από τη Δανία μένοντας στο 0-0 με την Κοπεγχάγη.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Στόουνς, Ακάντζι, Ακέ, Κανσέλο, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Γκιουντογκάν (58′ Μπερνάρντο Σίλβα), Μαχρέζ (58′ Άλβαρες), Χάλαντ (90′ Φίλιπς), Γκρίλις (58′ Φόντεν)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μάιερ, Μενιέ, Σούλε, Χούμελς, Γκερέιρο, Μπέλινχαμ, Τζαν, Εσκάν (88′ Μουκοκό), Ρέινα (62′ Μάλεν), Μοντέστε (78′ Σλότερμπεκ), Ρόις (88′ Αντεγέμι)

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Ράιαν, Ντέικς, Βάβρο, Κχοτσολάβα, Κρίστιανσεν, Στάμενιτς, Ζέκα, Φαλκ (79′ Λεράγκερ), Γιοχάνεσον, Κλάεσον (79′ Χάραλντσον), Νταραμί (73′ Μουκαϊρού)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντμίτροβιτς, Καρμόνα, Γκούντελι, Σάλας, Τέλες, Ράκιτιτς (67′ Χορδάν), Φερνάντο, Ντιλέινι (67′ Γκόμες), Λαμέλα (73′ Σούσο), Εν-Νεσιρί (74′ Ντόλμπεργκ), Ίσκο

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ 2-1 (80′ Στόουνς, 84′ Χάλαντ / 56′ Μπέλινχαμ)

Κοπεγχάγη – Σεβίλλη 0-0

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις