Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Champions League: Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 4-1

Champions League: Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 4-1
Reuters

Η Μαρσέιγ αν και έμεινε από το πρώτο λεπτό πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή, επικρατώντας της Σπόρτινγκ με 4-1, παίρνοντας το πρώτο τρίποντο στο Champions League. Τραγική εμφάνιση από τον Άδαν ο οποίος ”χάρισε” δυο γκολ στους Μασσαλούς, ενώ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 23ο λεπτό.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League πέτυχε η Μαρσέιγ στο και κλεισμένων των θυρών Βελοντρόμ επικρατώντας της Σπόρτινγκ με 4-1 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 4ου ομίλου.

Τα «λιοντάρια» ευτύχησαν να προηγηθούν πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό με ένα πολύ όμορφο γκολ του Τρινκάο, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους.

Η συνέχεια όμως ήταν εφιαλτική για τη Σπόρτινγκ αφού δυο λανθασμένες απομακρύνσεις του τερματοφύλακα Αδάν έφεραν την ανατροπή για τη Μαρσέιγ με τον Αλέξις Σάντσες και τον Αρίτ αντίστοιχα.

Το κερασάκι στη τούρτα στην εμφάνιση «ναυάγιο» του Πορτογάλου πορτιέρο, ήταν η αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα  καθώς έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής.

Τα δυο γκολ έδωσαν αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Τούντορ η οποία βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Μπαλέρντι.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά, με τον Αλεξανδρόπουλο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο από πλευράς φιλοξενούμενων οι οποίοι δέχτηκαν και τέταρτο γκολ από τον Εμπεπά.

Με τη νίκη της η Μαρσέιγ παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ η Σπόρτινγκ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

4ος Όμιλος
Μαρσέιγ-Σπόρτινγκ 4-1
(13’ Αλέξις Σάντσες, 16’ Αρίτ, 28’ Μπαλέρντι, 84’ Εμπεμπά-1’ Τρινκάο)
Άιντραχτ-Τότεναμ 22:00
Βαθμολογία:
Σπόρτινγκ 6 (6-4)
Τότεναμ 3 (2-2)
Άιντραχτ 3 (1-3)
Μαρσέιγ 3 (4-4)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις