Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Champions League: Με γκολ του Τσόλακ προκρίθηκε η Ρέιντζερς – Η Κοπεγχάγη του Ζέκα απέκλεισε την Τραμπζονσπόρ των Σιώπη και Μπακασέτα

Champions League: Με γκολ του Τσόλακ προκρίθηκε η Ρέιντζερς – Η Κοπεγχάγη του Ζέκα απέκλεισε την Τραμπζονσπόρ των Σιώπη και Μπακασέτα
ΦΩΤΟ Reuters αρχείου

Η Ρέιντζερς επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Αϊντχόφεν με γκολ του Τσόλακ και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League, όπως και η Κοπεγχάγη του Ζέκα που άντεξε στην Τουρκία (0-0 με 2-1 στο πρώτο ματς) απέναντι στην Τραμπζονσπόρ του Μανώλη Σιώπη και του Τάσου Μπακασέτα.

Στην Ολλανδία, η Ρέιντζερς πήγε ως αουτσάιντερ μετά το 2-2 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ σκόραρε ξανά και πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, αλλά και την πρόκριση στη “μονομαχία” με την Αϊντχόφεν.

Μεγάλη “μάχη” έγινε και στην Τουρκία, όπου η Τράμπζονσπορ δεν είχε στη διάθεσή της τον σκόρερ του πρώτου αγώνα, Τάσο Μπακασέτα, από την αρχή, αλλά με τον Μανώλη Σιώπη βασικό, “πάλεψε” μέχρι τέλους για την πρόκριση, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας “έσφιξε” τα δόντια και έπαιξε στο ματς, αλλά ούτε αυτός μπόρεσε να σκοράρει.

Η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα κράτησε έτσι μέχρι τέλους το 0-0 και με τη νίκη 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. 

Στην παράταση κρίθηκε τέλος, η πρόκριση από το “ζευγάρι” Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ, με τους Κροάτες να πανηγυρίζουν την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League, μετά τη νίκη τους με 4-1.

Με το πρώτο ματς να ολοκληρώνεται με νίκη 1-0 υπέρ των Νορβηγών, οι κροάτες κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα από το πρώτο ημίχρονο με γκολ των Όρσιτς και Πέτκοβιτς. Ο Γκρόνμπαεκ μείωσε όμως στο 70′ και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου η Ντιναμό βρήκε άλλα δύο γκολ με Ντρμιτς και Μποκάι, για να “σφραγίσει” την πρόκρισή της από τα play off.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις