Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League: Μέσα οι Καντέ και Μεντί για την Τσέλσι – Πάνοπλη στον τελικό η Σίτι

Αγκουέρο
ΦΩΤΟ Reuters

Οι δύο ανησυχίες του Τόμας Τούχελ δεν υπάρχουν πια καθώς Μεντί και Καντέ συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή της Τσέλσι για τον αυριανό (28/5) τελικό του Champions League, όπου η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα θα παραταχθεί χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. 

Χωρίς βασικές απουσίες ολοκλήρωσε η Τσέλσι την προετοιμασία της επί αγγλικού εδάφους, για τον μεθαυριανό (Σάββατο 29/05), μεγάλο τελικό του Champions League στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Τόμας Τούχελ είδε προς μεγάλη ικανοποίησή του, τόσο τον Ενγκολό Καντέ, όσο και τον Μεντί να προπονούνται σε φουλ ένταση και την Πέμπτη (27/05) και τους συμπεριέλαβε κανονικά στην 25μελή αποστολή του τελικού, που θα πετάξει το πρωί της Παρασκευής (28/05) για την Πορτογαλία.

«Ο Ενγκολό μοιάζει καλά και ελπίζω να παραμείνει έτσι μέχρι το Σάββατο. Ο Μεντί έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο με τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κι αυτό είναι πολύ καλό. Ελπίζουμε να τον έχουμε πίσω. Αν είναι καλά θα παίξει» σχολίασε σχετικά ο Γερμανός τεχνικός.

Η αποστολή της Τσέλσι για τον τελικό του Champions League

Κεπά, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Κρίστενσεν, Ζορζίνιο, Τιάγκο Σίλβα, Καντέ, Έιμπραχαμ, Πούλισικ, Βέρνερ, Καμπαγιέρο, Ζουμά, Μεντί, Κόβατσιτς, Ζιρού, Μάουντ, Χάντσον-Οντόι, Τσίλγουελ, Ζίγιες, Γκίλμουρ, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα, Χάβερτς, Έμερσον, Αντζορίν.

Δίχως προβλήματα ολοκλήρωσε η Μάντσεστερ Σίτι την προετοιμασία της για τον μεγάλο τελικό του Champions League με την Τσέλσι, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (29/05, 22:00) στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα συμπεριέλαβε στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής (28/05) για την Πορτογαλία, 23 παίκτες, έχοντας διαθέσιμα όλα τα «όπλα» του για το καταληκτικό ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του Champions League

Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ακέ, Στέρλινγκ, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Αγουέρο, Ζιντσένκο, Στέφεν, Λαπόρτ, Ροντρίγκο, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Φεράν Τόρες, Μεντί, Φερναντίνιο, Μαχρέζ, Κανσέλο, Έντερσον, Κάρσον, Φόντεν, Γκαρσία, Τράφορντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις