Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Champions League, Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου 0-3: Βαυαρικό πάρτι στη Βαρκελώνη

Champions League, Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου 0-3: Βαυαρικό πάρτι στη Βαρκελώνη

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε επίδειξη δύναμης στη Βαρκελώνη, επικρατώντας άνετα της Μπαρτσελόνα με 3-0, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα από τη φετινή Μπαρτσελόνα, η οποία έριξε τον πήχη κι αυτό φάνηκε περίτρανα στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νόου. Οι Βαυαροί δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους Καταλανούς και ξεκίνησαν με εμφατικό τρόπο το φετινό τους ταξίδι στο Champions League.

Για να καταφέρει να ανοίξει το σκορ, πάντως, η Μπάγερν Μονάχου χρειάστηκε την τύχη, μιας και προηγήθηκε στο 34′ με σουτ του Μίλερ, το οποίο κόντραρε πάνω στον Γκαρθία, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έγραψε στο 56′ το 2-0, βάζοντας γερές βάσεις νίκης, ενώ στο 85′ “κλείδωσε” το τρίποντο για τους Γερμανούς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Αυτή ήταν η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων μετά τον θρίαμβο των Βαυαρών με 8-2 στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Champions League τη σεζόν 2019-2020.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Πικέ, Γκαρσία (66′ Μινγκέθα), Ρομπέρτο (59′ Ντεμίρ), Φρένκι Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (59′ Γκαβίρα), Πέδρι, Άλμπα (Μπαλντέ), Λουκ Ντε Γιονγκ (66′ Κουτίνιο), Ντεπάι

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ (66′ Ερναντέζ), Ουπαμεκανό, Σούλε (82′ Στάνισιτς), Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ (82′ Κομάν), Μίλερ (82′ Σάμπιτζερ), Μουσιάλα (70′ Γκνάμπρι), Λεβαντόβσκι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις